Oksefars og ris opskrifter
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Auberginesushi
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
1 t, 15 min.
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Risotto med svampe
Cremet karrysuppe med blomkål
Kyllinge-satayspyd med jordnøddesauce
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Chili sin carne med mynte og røde ris
45 min.
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Spicy kødboller med ris og lynstegte gulerødder
Risalamande med kirsebærsauce og honningmandler
1 t, 25 min.
Rissalat med kylling, avocado og lynstegte gulerødder
30 min.
Kylling i karry med kokosris
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t