Nakkekoteletter med bacon, porre og kartofler opskrifter
Gourministeriet
Barbecue burger
30 min.
Torsk med dampede forårsløg og asparges, dild og bacon
Fyldte portobellosvampe med bacon, persille og porre
Aspargestærte
20 min.
Gourministeriet
Bacon cheeseburger
30 min.
Gourministeriet
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Krondyrmørbrad med friske krydderurter
30 min.
Holms karbonader
30 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.