Nakkekoteletter med bacon, porre og kartofler opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos
2 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Kyllingeragout
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Laksemad med æble-fennikelslaw
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Ratatouille
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Benløse fugle med gulerodsben
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Sommertorsk med asparges og persille-æble vinaigrette
15 min.
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Grillet svinekam med couscous og grøntsager
25 min.
Kartoffeltærte
1 t
Roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Grønkålssalat med søde kartofler og tahindressing
30 min.