Marinerede ris groenne boenner opskrifter
Chili sin carne med mynte og røde ris
45 min.
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Stegte ris med roastbeef og ærter
25 min.
Ris med melon og karrysmør
Koteletter i fad med porre, ærter og spinat
1 t
Köfte i tomat med ris og ærter
Ristaffel med kylling
40 min.
Kylling med tomatiserede ris, chorizo og oliven
1 t, 15 min.
Tre forretter på grillen
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Kylling stegt med valnødder og tørrede abrikoser
Indisk kylling med safran
Grillet brød med morgenost, figner og basilikum
15 min.
Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Auberginesushi
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.