Marinerede ris groenne boenner opskrifter
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Hurtig: Boller i karry
20 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Kål marineret i hyldeblomst og citrusfrugter
15 min.
Stegt sød kartoffel med marinerede rødløg
10 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Stegte ris med palmekål og æg
15 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Kryddersild med smilende æg
10 min.
Karrysuppe med hønsekød
Stegte ris med kylling og grøntsager
25 min.
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Sesamstegt kyllingefilet med sprød grønkålssalat
15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Grillet andebryst med kaffe, bacon og sød kartoffel
30 min.
Kalkun med kirsebær og østerssovs
30 min.
Hurtig chili con carne med skært kød, ris og lune wraps
40 min.
Risotto med spinat og grønne asparges
30 min.