Lyssej svampe bagt spidskål opskrifter

Adventsbrunch
Speltflutes med nødder
15 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Kylling i kålwok
Små nigellabrød
45 min.
Luciaboller
1 t, 10 min.
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Mørksej i wok med soja og ingefær
Nytårshovedret
30 min.
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Key lime pie
6 t, 20 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Karamel- og chokoladekage
Stegt kalvefilet
15 min.
Luftige fuldkornsboller
Skinkeschnitzel glaseret i honning og grønne peberkorn
30 min.
Bagte radiser med mynte og feta
Mig og min mad logo
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Tarte tatin med nektarin og myntegranité
Fivespice-krydret andesteg
Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter
1 t
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495