Langtidsbagt svinenakke på hvid bønnepuré med parmesan opskrifter

Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Kuller med ratatouille
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Cordon bleu med comté
Luksus marcipanbrød
Mig og min mad logo
Micki Cheng
Kærnemælkshorn med æbler og karamel
45 min.
Vaniljesyltede tomater
Blød polenta med majs og ost
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg – Den klassiske og den nye hvide gløgg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Hvid Sangria
Marcipanbrød med cognac og soltørrede tranebær
25 t
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Traditionel hønsesalat
20 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Hvidkålssalat
30 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Mig og min mad logo
Teriyaki kylling
25 min.
Pasta penne ala vodka
40 min.
Mini pizzaer med oksekød og tomat
1 t, 45 min.
Italienske kødboller
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495