Langtidsbagt svinenakke på hvid bønnepuré med parmesan opskrifter
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Kuller med ratatouille
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Cordon bleu med comté
Luksus marcipanbrød
Micki Cheng
Kærnemælkshorn med æbler og karamel
45 min.
Vaniljesyltede tomater
Blød polenta med majs og ost
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Hvid Sangria
Marcipanbrød med cognac og soltørrede tranebær
25 t
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Traditionel hønsesalat
20 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Hvidkålssalat
30 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Teriyaki kylling
25 min.
Pasta penne ala vodka
40 min.
Mini pizzaer med oksekød og tomat
1 t, 45 min.
Italienske kødboller
30 min.