Kød til frokost opskrifter

Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Syltede rabarber med vanilje
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Mig og min mad logo
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Hurtigt krydret øko brød til mad
Indbagt brød med fetafyld
Pølsehorn
Mig og min mad logo
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Rullepølse
3 t, 30 min.
Sylte
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Ristet sandwich med rørt flødeost og ferskner
15 min.
Sommerfrokostsandwich, voksen
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Græskartærte med rejer, salat og pesto
45 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495