Kød til frokost opskrifter
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Syltede rabarber med vanilje
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Hurtigt krydret øko brød til mad
Indbagt brød med fetafyld
Pølsehorn
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Rullepølse
3 t, 30 min.
Sylte
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Ristet sandwich med rørt flødeost og ferskner
15 min.
Sommerfrokostsandwich, voksen
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Græskartærte med rejer, salat og pesto
45 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.