Kød til frokost opskrifter
Grovpizza med karamelliserede rødløg og rødbede
Gratinerede kartofler med jordskokker, timian og frokostost
2 t, 10 min.
Bagte gulerødder med hyldeblomstmarinade
Bagte gulerødder med italiensk bacon og urter
Dahl med råkost
25 min.
Råkostsalat
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Hvidløgssuppe
Hvidløgsmarinade
5 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Hummus med pita-chips
25 min.
Hummus med spidskommen, tahin og citron
25 min.
Hummus med hvidløg, citron og sesamfrø
1 t, 10 min.
Gullash-suppe
30 min.
Grøntsagswrap
15 min.
Aubergine med svinekød
20 min.
Grønne asparges med æg, salat, krydderurter og pesto
20 min.
Grøn ærtedip
15 min.
Græsk spinat-og fetatærte
45 min.
Asiatiske spareribs med grillet grønt
25 min.
Grillet kyllingesalat med tomat og citron
20 min.
Grillede indiske kyllingespid
20 min.
Gratineret farsfad med tomater
1 t
Stegte kyllingelår i vin og druesauce