Kød og grøntsager opskrifter
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med bacon og æblecider
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Auberginesushi
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta
45 min.
Medaljon med varm pastasalat
30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Marinader
5 min.
Grøntsager med jordskokke-guacamoledip
Skinke burritos
30 min.
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Pastagratin med grønsager
20 min.