Kold sovs til oksekød opskrifter
Claus Holms lasagne med jordskokker, gulerødder og peberfrugt
Hvidvinsbraiseret roastbeef
1 t, 20 min.
Hvidløgsfyldt roastbeef
1 t, 30 min.
Gullash-suppe
30 min.
Gryderet med oksekød og bønner
15 min.
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Grillet oksekød på rucola med parmesan
50 min.
Gratineret farsfad med tomater
1 t
Gazpacho med rejer
20 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Entrecote bøffer
25 min.
Enkel tomatsauce
15 min.
Couscous med oksebov
2 t
Courgette-nøddepostej
1 t
Citronhummus
50 min.
Cherrytomater fyldt med krydret ansjossmør
30 min.
Cevapcici serveret med bønnesalat vendt i salsa verte
1 t
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Øl-marinerede hakkebøffer
20 min.
Cajun hakkebøf med syltet chili
30 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Ungarsk gullasch
40 min.
Tyrkiske köfter med tomatsalsa
30 min.
Tykstegsbøffer med lun salat af skorzonerødder
20 min.