Kartofler, selleri, gulerødder opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Brændende kærlighed - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Brændende kærlighed med rødbeder
30 min.
Fiskefrikadeller med løgkompot
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Løgsalat med tomat og blåbær
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Brændende kærlighed
30 min.
Brændende Kærlighed
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern