Karse opskrifter
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Knasende god blomkålssalat med hasselnødder
Smørrebrød med fuldkorn
30 min.
3 stykker smørrebrød
2 t
Brændende kærlighed med bacon og rodfrugter
4 min.
Rødbedebøf med avocadosalsa og sprød salat
Burger med andeconfit og coleslaw
20 min.
Sliced bøf med bløde løg
Skaldyrssalat med krebsehaler og rejer
10 min.
Sennepssild
15 min.
Rødbedesild
15 min.
Karrysild
15 min.
Grillet oksekød med gratinerede svampe og rødvinssauce
30 min.
Citrus-salat med sprødt grønt og krydderurter
15 min.
Perlebygsalat med spinat, røget laks og radiser
25 min.
Æggecreme
15 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Aspargessalat med quinoa, gedeost, oliven og tomat
Bagekartofler med tun, chili og cremefraiche
Friske østers med agurkedressing og karse
15 min.
Kødboller i fløde med friske grøntsager
20 min.
Cremet pasta med æg og fennikel
Salat med lynsyltet karryblomkål og rejer
1 t, 35 min.