Kammuslinger gulerod teksturer brunet smoer opskrifter
Pasta med alt godt fra havet
30 min.
Ølmarineret torsk
Wokret med skinkekød, savoykål og sesam
35 min.
Lun salat med fuldkornsbasmati og grøntsager
Mulligatawny – karrysuppe med kylling, svampe og ris
1 t, 10 min.
Rispilaf med både frugt og grønt
Bøf på spyd med vikingeknas
50 min.
Efterårs and med hvidkål i soya
30 min.
Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder
Ovnbagt torsk med sennepssauce
Bagt grød med bær og nødder
Fakkelgaardens svinemørbrad
4 t
Marinerede grøntsager
20 min.
Kinesiske ægnudler med skinkestrimler
30 min.
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Nudler med mango, chili og appelsin
20 min.
Nudelsalat med lime, peanuts og kæmperejer
30 min.
Honningkage med kirsebærkompot
4 t
Farseret rødspætte med urtesmørsovs og gulerodspuré
40 min.
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.
Islagkage
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Pølser med grove fritter og urtemayonnaise
45 min.
Selvsovsende fadbrownie