Kammuslinger gulerod teksturer brunet smoer opskrifter
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Salat med 2 slags bønner
15 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Karamelliseret rødløgschutney
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Nøddecupcakes med nougatcreme
Hurtigt krydret øko brød til mad
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Nordisk rygeostrumba-salat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov