Kammuslinger gulerod teksturer brunet smoer opskrifter
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Tarteletter med svampe, asparges og jordskokker
Grøntsagslasagne
Plantebaseret minestronesuppe
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Cremet pasta med krabbe
Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Kalvefrikassé
1 t, 30 min.
Ravioli med bacon og parmesan
20 min.
Skinke med italiensk salat
1 t
Salat med gulerødder, radiser, ærter og persille
10 min.
Oksefrikasse med ærter og gulerødder
1 t, 15 min.
Kyllingesuppe med ingefær, asparges og nudler
30 min.
Karbonader med mælkekogte gulerødder, blomkål og ærter
30 min.
Høns i peberrod
2 t
Hamburgerryg med grønne asparges, gulerødder og ærter
1 t
Grov medister med råkost
30 min.
Flæskesteg med sommergrønt
1 t, 40 min.
Pasta med skinke og ærter
25 min.
Kogt griseskank med ærtepuré og brunet salviesmør
Frikadeller med stuvede grøntsager
45 min.
Forårets skinkegryde
30 min.
Salat af rugkerner