Kammuslinger gulerod teksturer brunet smoer opskrifter
Stegte nudler med kylling
Gulerodssuppe med masser af smag
30 min.
Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør
50 min.
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Spidskålssalat med feta
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Salat med 2 slags bønner
15 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Karamelliseret rødløgschutney
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Wok på grill
Nøddecupcakes med nougatcreme
Hurtigt krydret øko brød til mad