Kalv wok karry kokos kål grønt opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Falafel med kokos, chili og dip
30 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Grøn Gazpacho
Salt æbletrifli med rødkål og peberrodscreme
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat
Æble- og savoykålssalat
Waldorfsalat med blåskimmelost
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Rødbede-pære relish
Coleslaw med spidskål
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat og mandler
Rødkålssalat med spelt og æbler
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Æblecrumble med kanel og kokosskum
1 t
Grillede auberginer med persille, hvidløg og feta
45 min.
Røget økoørred på grøntkål med sennepsdressing
Ratatouille
30 min.
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Oksekød i grøn karry med aubergine
30 min.
Salat med lynsyltet karryblomkål og rejer
1 t, 35 min.