Kalv wok karry kokos kål grønt opskrifter
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Lammeculotte med kikærter, soltørrede tomater og hummus
30 min.