Kød og grøntsager i pitabrød med mild agurkeyoghurt opskrifter
Frisk fettucine med peberfrugt, valnødder og parmesan
25 min.
Rødbededip med sprøde grøntsagsstænger
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Ovnbagt fisk med grønt og kaperssmør
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.