Kød marineret med sennep og øl opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.