Japansk marineret kålrabi opskrifter
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Grillet skinkemignon med porrer og æble
40 min.
Marinerede skinkespid med hvidløg og citron
1 t
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Shish kebab af lam med chilicreme og urtesalat
Kylling tikka masala med æbler
Ratatouille
30 min.
Onion bhaji med marinerede linser
40 min.
Hokkaidosuppe
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Karrysild med æble og kanel
15 min.
Grillspyd med marineret svinekød og grøntsager
30 min.
Nakkekoteletter med bruchetta og salat
1 t, 15 min.
Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps
Kalkun med kirsebær og østerssovs
30 min.
Lynstegt marineret svinekød
30 min.
Thai-marineret oksekød med sauce på kartoffelmos
5 t, 30 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Råmarineret laks med grillmajs og kartofler i røget dip
Tærte med marinerede bær
Tre forretter på grillen
30 min.
Grillet brød med morgenost, figner og basilikum
15 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t