Ingefã¦r, chili, lime opskrifter
Jordbærdessert med sprøde tvebakker
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Sesamstegt kyllingefilet med sprød grønkålssalat
15 min.
Måltidssalat af flæskesteg rester
15 min.
Flæskesteg med rødkålssalat
4 t
Koteletter i tomat med couscous
30 min.