Indisk oksekød opskrifter
Stegt ribeye med asiatisk salat og ris
Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost
1 t, 15 min.
Til grillen: Yoghurtmarinade
10 min.
Pakistansk karry med blomkål og ærter
45 min.
Indisk hvidkålsgryde
40 min.
Naanbrød med hvidløg
1 t, 20 min.
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Butter Chicken
45 min.
Luksus: Burger
20 min.
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Flamberet peberbøf
30 min.
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Tournedos
30 min.
Bøf Stroganoff
1 t
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Kalvemedaljoner med polenta og glaserede gulerødder
Indisk spinat med fetaost
Kalvetatar med calvados
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t