Indisk fisk i fad med grønsager opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Fish and chips a la Holm
30 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Sildesalat med sprøde rugbrødschips
10 min.
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Indisk kylling korma med pasta og frisk kokos
25 min.
Torsk i parmaskinke med frisk hindbærsalat
30 min.
Grillet koldrøget laks med sprøde grøntsager
30 min.
Grillet dorade med sprøde fritter og kryddersmør
35 min.
Dampet torsk i cremet pasta og frisk persille
30 min.