Hytteost yoghurt reven rugbrød rabarber vindruer opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Hvidløgsbrød a la Holm
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.