Hvidvin gulerod opskrifter
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krebinetter med bacon og svampe
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Hurtigt krydret øko brød til mad
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Hvid gløgg
Nordisk rygeostrumba-salat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.