Hvidvin braiserede gulerødder opskrifter

Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Spidskålssalat med feta
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krebinetter med bacon og svampe
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Mig og min mad logo
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Hurtigt krydret øko brød til mad
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Gulerodskage med lavt sukker- og fedtindhold
Nordisk rygeostrumba-salat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495