Hvad skal vi spise opskrifter
Pasta med spinat og laks
15 min.
Set på Insta moules minus frites
Bruschetta med ristede svampe og hvidløg
15 min.
Vegetar boller i karry
30 min.
Grillede oksepølser med hjemmelavet tomatsalsa
20 min.
Polentapaneret torsk med pasta, kantareller og karl johan-mayo
15 min.
Sprøde fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
45 min.
Panerede svinekoteletter med peanuts og asiatisk sauce
30 min.
Linsesalat med græskar og gedeost
30 min.
Efterårs and med hvidkål i soya
30 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Veggie-græskar med rød grønkål
15 min.
Hurtig: Boller i karry
20 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Restemad
10 min.
Portebello, feta og kartofler
15 min.
Luksus: Frikadeller
30 min.
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Særlig koldskål med hindbær og smørstegte kammerjunker
15 min.
Biksemad med æbler
30 min.
Pizzaklappere med parmaskinke og mozzarella
15 min.