Hvad skal vi spise opskrifter

Pasta med spinat og laks

15 min.

Set på Insta moules minus frites

Bruschetta med ristede svampe og hvidløg

15 min.

Vegetar boller i karry

30 min.

Grillede oksepølser med hjemmelavet tomatsalsa

20 min.

Polentapaneret torsk med pasta, kantareller og karl johan-mayo

15 min.

Sprøde fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

45 min.

Panerede svinekoteletter med peanuts og asiatisk sauce

30 min.

Linsesalat med græskar og gedeost

30 min.

Efterårs and med hvidkål i soya

30 min.

Lammeculotte i øl

35 min.

Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce

30 min.

Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft

15 min.

Veggie-græskar med rød grønkål

15 min.

Hurtig: Boller i karry

20 min.

Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon

30 min.

Restemad

10 min.

Portebello, feta og kartofler

15 min.

Luksus: Frikadeller

30 min.

Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle

30 min.

Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers

15 min.

Særlig koldskål med hindbær og smørstegte kammerjunker

15 min.

Biksemad med æbler

30 min.

Pizzaklappere med parmaskinke og mozzarella

15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495