Hvad skal vi spise opskrifter
Blød polenta med majs og ost
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Selleriburger
Fastelavnsboller med creme og remonce
1 t, 30 min.
Ising i filodej med rispilaf
Indisk curry med torsk
Meyers mørke rugbrød
Glutenfri pebernødder
Fuldkornsvafler (Vita Damsø)
Svampet citronkage
45 min.
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Laks med krebsesalat
Hvidkålssalat
30 min.
Pålægsmadder til aftensmad
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Salat med majs, oliven og kylling
Laks bagt i folie med safransauce
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Spaghetti med kødsauce
50 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller
Rød fiskesuppe