Hakket oksekød, gulerødder og kartofler opskrifter
Frugtsalat med flødeskum
20 min.
Gulerodsbrud
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Moussaka
30 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Spidskålssalat med feta
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Wok med hakket kylling
35 min.
Glutenfri burger
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Kødboller i stærk tomatsauce