Gulerødder bagt i ovn med farin og kanel opskrifter
Pærecrumble med mandler og havregryn
Irmas gourmetsaltede flæskesteg
1 t, 40 min.
Boller med rosin, æble og mandel
1 t
Gulerodsbrud
Moussaka
30 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Smørrebrød med bagte rødbeder
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Spidskålssalat med feta
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Karamelliseret rødløgschutney