Gulerod og spidskommen opskrifter
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Avocado og ærtedip
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Indiske boller i karry
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Hurtigt krydret øko brød til mad
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Nordisk rygeostrumba-salat
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager