Gulerod og spidskommen opskrifter
Samosa a la Holm
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Tærte med gullasch, creme fraiche og ristede mandler
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Boller i karry med kål og naanbrød
30 min.
Ovnbagt biksemad med confit af and
30 min.
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Tarteletter med ovnbagt perlehøne
25 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.