Gryderet med mørbrad opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Cremet karrysuppe med blomkål
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Risalamande med kirsebærsauce og honningmandler
1 t, 25 min.
Grydebrød
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Lammemørbrad i gryde
Græskarkage med cremet flødeosteglasur
1 t, 30 min.
Chili sin carne med to slags bønner og mørk chokolade
30 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Klassiske pølsehorn
2 t, 30 min.
One pot nudelsuppe med kylling, citrongræs, kål og koriander
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Muslinger i gryde på grill
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t