Gryderet med kylling forår opskrifter
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Sunburst
Hvid Sangria
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Traditionel hønsesalat
20 min.
Cremet sellerisalat ála Waldorf salat
Pastinakfritter med dip
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
And med mandelrisotto og brombær
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Wraps med lam og avocadodip
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Teriyaki kylling
25 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Salat med majs, oliven og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Indisk gryde med planteboller
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Pasta penne ala vodka
40 min.