Gryderet med kylling forår opskrifter

Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Sunburst
Hvid Sangria
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Traditionel hønsesalat
20 min.
Cremet sellerisalat ála Waldorf salat
Pastinakfritter med dip
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
And med mandelrisotto og brombær
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Wraps med lam og avocadodip
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Mig og min mad logo
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Mig og min mad logo
Teriyaki kylling
25 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Salat med majs, oliven og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Indisk gryde med planteboller
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Pasta penne ala vodka
40 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495