Bønnesalat med æbler

Sådan gør du

  • 1 Nip stilken af bønnerne og kog dem i let saltet vand i 4-5 min. til de er let møre og stadig har bid.
  • 2 Afkøl dem i koldt vand og læg dem i en sigte.
  • 3 Skær æblet i 4 både, fjern kernehuset og skær æblebådene i tynde skiver.
  • 4 Skær skalotteløget i ringe og pluk salaten groft.
  • 5 Bland de afkølede bønner med æbler, skalotteløg og salat.
  • 6 Rør en dressing sammen af dijonsennep, æbleeddike, citronsaft og olivenolie.
  • 7 Tilsæt purløg og basilikum og krydr med salt og peber.
  • 8 Vend dressingen sammen med bønnesalaten og servér salaten til fx en krydret hakkebøf eller stegt kylling.
  • {{recipeDoneText}} Bønnesalat med æbler

Tip

Lav en ekstra portion bønnesalat og tag den med i din madpakke, fx sammen med en grovbolle med pesto og serranoskinke.  

Opskriften er udviklet af