Mild og aromatisk ret fra Marokko. Kyllingen er skjult under et lag af nudler, så den bliver en behagelig overraskelse.

Sådan gør du

  • 1 Læg rosinerne i blød.
  • 2 Fjern stenene fra dadlerne og stænglen fra fignerne.
  • 3 Steg mandlerne i olie på panden – de skal ikke tage farve.
  • 4 Bring meget vand i en stor gryde i kog og tilsæt lidt salt.
  • 5 Bræk nudlerne i stykker, så de er ca. 5 cm lange.
  • 6 Dryp olien ud over de tørre nudler.
  • 7 Kog nudlerne i 3 minutter og hæld vandet fra.
  • 8 Skyl hurtigt med koldt vand.
  • 9 Smelt smørret i gryden og vend nudlerne rundt i det, til det er fordelt – tilsæt rosinerne og sluk for blusset.
  • 10 Læg halvdelen af nudlerne i en flad skål, læg kyllingestykkerne ovenpå.
  • 11 Dæk med de resterende nudler, så kyllingen er skjult.
  • 12

    Pynt nudlerne med stødt kanel, puddersukker, dadler, figner og mandler.

  • {{recipeDoneText}} Seffa Medfouna

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier