Grove grøntsagsfritter fiskefrikadeller opskrifter
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Andeburger med briochebolle og æblekompot
20 min.
Brioche hotdogs med medister
25 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker
1 t, 10 min.
Mørbradgryde med bacon og champignoner
40 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Kalv med grøntsager i peberrodssovs
25 min.
Claus Holms æbleflæsk
30 min.
Pandestegte fiskefrikadeller med søde kartofler og frisk yoghurtdressing
30 min.
Hjemmelavet fish and chips med rørt remoulade
40 min.
Bagel med røræg og bacon
20 min.
Rødkålsskål med solbær og hyben
30 min.
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Savoykål i havtornfløde
30 min.
Sprøde fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
45 min.
Hurtig: Fiskefrikadeller
20 min.
Hurtig: Burger
20 min.
Stegt flæsk med bagte løg og bønner
1 t
Kyllingefilet i chiafrø med sprøde grøntsager
30 min.
Kyllingespyd med lakridsrod og kålsalat
Grov hummus
15 min.