Grønt tilbehør opskrifter
Laks med spidskålssalat, perlespelt og pesto
35 min.
Rødgrød med forskellige bær, rabarber og ribs
Italiensk brødsalat med burrata - Panzanella
30 min.
Mættende økologisk salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner
20 min.
Fajitas med pulled pork og chimichurri
Asparges almondine
Courgette-suppe med frugt
Fyldt svinekam med svær a la Italien
Mørbradbøffer m/lynstegt spidskål og bøgehatte
30 min.
kløbenboller
15 min.
Kalve baconsteg på en ny måde
25 min.
Hvidløgssuppe
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Aspargessuppe
15 min.
Fransk Kartoffelgratin
20 min.
Fiskesuppe med skaldyr
30 min.
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Fettuccine med svampe
25 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Citronfromage med dobbelt op på flødeskum
30 min.
Tournedos
30 min.
Salat a la Nicoise
20 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.