Grønt tilbehør opskrifter
Grønkålssalat med pære, ost, bagte rødbeder og rugbrød
Æbleskiver
30 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Grøn pastasalat med tun og æg
Coleslaw med spidskål
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Spaghetti bolognese med salat
Flødestuvet spinat
4 t
Fransk grønærtesuppe
1 t
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.