Grøn linsesalat mozzarella pinjekerner syltede rødløg opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Rest af flæskesteg på lækkert rugbrød
10 min.
Vegetarpizza med kartoffel, løg og mozzarella
15 min.
Syrlig kartoffelsalat
30 min.
Hurtig lasagne med frisk pasta
25 min.