Græsk yoghurt og spidskål og rejer opskrifter
Klassisk rejecocktail
Fetadip med sød kartoffel- og bønnefritter
20 min.
Dahl med naanbrød
1 t, 15 min.
Grillede spidskål
Grillet kylling og spidskål med mormordressing
40 min.
Græsk bowl med kikærter, hummus og vegan "gyros"
25 min.
Frikadeller med kartoffelsalat, tomater, agurk, forårsløg og purløg
40 min.
Sprøde forårsruller med kål og gris
Vegetariske fetadeller med friske krydderurter
Græsk bowl med kylling
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Fiskelagkage - en hæmningsløs lagkage af brød og fisk
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Smørrebrød med æg og rejer og urter
Smørrebrød med æg og rejer
30 min.
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Store rejer i hvidløg, smør og olie
2 t, 20 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Grøn forårssuppe med broccoli og rugbrødscroutoner
Salat med Thise rav ost
25 min.
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Fuldkornscrumble
30 min.
Cremet spidskålssalat med pærer og bær
Nicecream med blåbær
10 min.