Garam opskrifter
Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
Mellemøstlig lam med spinat
Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Bagt butternut med spicy kikærter og krydderurter
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Onion bhaji med marinerede linser
40 min.
Indisk linsesuppe med stegt aubergine og squash
Durumruller med cremet rødkål og krydrede kikærter
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Lammemørbrad i gryde
Wraps med lam og avocadodip
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Lammekrone med krydderrub og fattoush
Vegetarisk eller vegansk burger med mock duck og coleslaw
20 min.
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Shawarmawraps og snackgrønt
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Grøn dhal med asparges
45 min.
Tortillas med krydrede kødboller af lam
30 min.
Kofta med stegte kartofler og dressing
30 min.
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Spinat i karrysauce med ristede butterbeans