Garam opskrifter
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Durumruller med cremet rødkål og krydrede kikærter
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Bagt butternut med spicy kikærter og krydderurter
Butter Chicken
45 min.
Indisk søndagskylling med dahl og mango-raita
Indisk linsesuppe med stegt aubergine og squash
Til grillen: Yoghurtmarinade
10 min.
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Butter chicken
12 t
Indianstyle lam i ingefær og tomat
Mellemøstlig lam med spinat
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Wraps med lam og avocadodip
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Lammemørbrad i gryde
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Onion bhaji med marinerede linser
40 min.
Lammekrone med krydderrub og fattoush
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Grøn dhal med asparges
45 min.