Frysning af oksefilet opskrifter

Holms kokkeskole: Udskæring af kød

10 min.

Boeuf bourguignon

50 min.

Simret oksekød med grøntsager

Grillet bøf med majs og mango

Jordbæris med vodka og basilikum (4 små skarpe)

6 t

Jordbærflødeis med Pernod

4 t

Agurkeis med mynte og gin

15 min.

Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)

4 t

Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)

Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)

6 t

Blåbær-slush med portvin (4 små slush-ice)

Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)

4 t

Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is)

4 t

Røget oksehøjreb med kornotto

Poke bowl med and, grøn chili og mango

20 min.

Carpaccio med skrabet peberrod

Gastromand

Grillet pizza med oksefilet

45 min.

Indbagt oksefilet

1 t, 45 min.

Grillspid med jordnøddesauce

1 t

Fransk fisketerrine

40 min.

Engelsk bøf med bløde løg.

50 min.

Brødsalat med kørvel

30 min.

Bøfsalat med citronmarinade

Bøf med citronmarinade

40 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495