Grillet bøf med majs og mango

En frisk sommerret, som ikke behøver andet tilbehør. Mangoen skal være moden og blød, så saften kan smitte af på kødet. 

Sådan gør du

  • 1 Tag bøfferne ud af køleskabet og drys med salt og peber. Lad dem stå uden for køleskab i 15 minutter.
  • 2 Skær evt. majskolber i skiver og vend dem med olie.
  • 3 Gril dem på panden, indtil de er gyldne. Tag dem af.
  • 4 Grill bøfferne 2-3 minutter per side på panden.
  • 5 Skær agurk, mango og løg i skiver. Vend grøntsagerne med olie og smag til med citronsaft og chili.
  • 6 Server de nygrillede bøffer med majskolber og grøntsager.
  • {{recipeDoneText}} Grillet bøf med majs og mango

Tip

Gnid bøffen med et fed hvidløg, før du griller den.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier