Stegt oksefilet med urter, grønne asparges og vinaigrette

Stegt oksefilet med urter, grønne asparges og vinaigrette

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1890 KJ
  • Energi 450 Kcal
  • Protein 52 g
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrat 4 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær kødet i 2 stykker ved at halvere det på midten. Krydr det godt med salt og peber og brun det af på en varm pande. Tag 2 stykker bagepapir ca. 30x30 cm, læg kødet derpå og fordel krydderurterne ovenpå. Pak papiret godt sammen om kødet og bag det i en forvarmet ovn på 185° i ca. 25 minutter. Tag kødet ud og lad det hvile i 15 minutter. 

  • 2

    Skær 3 cm fra af aspargesenes bund og kog dem i 3 minutter og tag dem op vandet. 

  • 3

    Hak de kogte æg fint, skær agurken i små tern, hak løget fint og bland det forsigtigt sammen. 

  • 4

    Rør olie og eddike sammen, smag til med salt og peber og vend det hele forsigtigt sammen. 

  • 5

    Anretning

    Skær kødet i skiver og anret sammen asparges og vinaigrette. Server med brød og evt. kogte nye kartofler.

  • {{recipeDoneText}} Stegt oksefilet med urter, grønne asparges og vinaigrette

Tip

Kan også laves med svinemørbrad eller kyllingebryst.

Opskriften er udviklet af