Sorte gryde med kartoffelmos

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 781 kcal
  • Fedtenergi 48 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær løg i tern. 
  • 2 Skær fedtet fra kødet og kødet i tern. 
  • 3 Steg løget i 1 spsk. olivenolie, blankt og blødt. Krydr med salt, peber og paprika. 
  • 4 Kom kødet i gryden, vend godt. 
  • 5 Kom tomat og kaffe ved. Varm godt igennem. 
  • 6 Gør champignon i stand. Kom champignon og fløde ved, og lad retten simre i 50 minutter. 
  • 7 Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem møre. 
  • 8 Giv den sorte gryde lidt kulør og smag til med salt og peber. Kom cocktail pølser ved og varm godt igennem. 
  • 9 Mos kartoflerne med lun mælk og rapsolie og lidt salt. 
  • 10

    Anretning

    Anret mosen med sorte gryde.
  • {{recipeDoneText}} Sorte gryde med kartoffelmos

Opskriften er udviklet af