Tykstegsfilet med grønkålspesto og græskarpure

Tykstegsfilet med grønkålspesto og græskarpure

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2155 kJ
  • Energi 513 kcal
  • Protein 38 g
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrat 26 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Vask og rib kålen og hak det og persillen groft. 
  • 2 Blend kålen godt sammen med persille, kapers, hvidløg og 3 spsk. olivenolie til en grov pure (i blender eller med stavblender). 
  • 3 Riv parmesanen og kom det i blenderen sammen med nødderne og blend det sammen til en grov pesto, smag til med citronsaft, salt og sort peber. 
  • 4 Rens og skræl græskar og kartofler, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand. Mos det godt sammen med noget af kogevandet, smag til med salt og peber. 
  • 5 Krydr bøfferne godt med salt og sort peber, steg dem på en varm pande i 3 minutter på hver side og lad dem trække i 3 minutter. 
  • 6 Kog bønnerne i letsaltet vand i 2-3 minutter. 
  • 7

    Anretning

    Anret bøfferne med græskarmos, kogte grønne bønner og kålpesto.
  • {{recipeDoneText}} Tykstegsfilet med grønkålspesto og græskarpure

Tip

Man kan fint bruge rodfrugter til mos.

Opskriften er udviklet af