Forretter uden kød opskrifter
Tarteletter med svampe, asparges og jordskokker
Plantebaseret minestronesuppe
Vegetarfrikadeller med edamamebønner og feta
30 min.
Ærtedip på knækbrød
Ris med melon og karrysmør
Hvidkålssuppe med tomat
30 min.
Köfte i tomat med ris og ærter
Ærtesalat med rød quinoa
Grønærtesuppe
30 min.
Sommerens salat
15 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Vegetariske wraps med grillet halloumi, fennikelsalat og jordbær
Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré
30 min.
Romaine salat med ærter og 70’er fløde
20 min.
Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing
30 min.
Ærtesuppe med sprød skinke
20 min.
Kylling med tomatiserede ris, chorizo og oliven
1 t, 15 min.
Karbonader med kartoffelmos, ærter og persille
30 min.
Hamburgerryg med grønne asparges, gulerødder og ærter
1 t
Flæskesteg med sommergrønt
1 t, 40 min.
Kyllingesalat
15 min.