Forretter til mange opskrifter
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Kylling og grønt i fad med sprød kålsalat
1 t, 10 min.
Stegt fisk med krydder- urtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Steaksalat med sursød dressing
Sprøde snack-ruller med grøntsager
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Sprød spidskålssalat med dadler og granatæble
20 min.
Krydderibrød med whisky-maskmel
"Fiskefilet" af søde kartofler med ingefærmarineret grønt
25 min.
Sliders med rødbedebøf og spicy agurkecreme
25 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
"Æbleflæsk" med tofu og frisk rosmarin
20 min.
Cæsarsalat med røget flæsk
20 min.
Spidskålssalat med blommer, krydderurter og honningdressing
30 min.
Stegte rejer med aioli