Forretter med gedeost opskrifter
Cremet mandelsuppe
35 min.
To slags nøddesmør
Italienske kalveruller
25 min.
Laks med krebsesalat
Pastinakfritter med dip
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pasta med grillet peberfrugt
Små majspandekager med rejesalat
Filorulle med champignoner
30 min.
Filet Royal med olivensauce
Solæg med løg, remoulade og kørvel
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Linguini i cremet svampesauce
Julesild med sherrymarinade
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Torsk i estragon
30 min.
Hummus med pita-chips
25 min.
Cannelloni med spinat, hvide bønner og ostesauce
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
Spinatsalat med linser og cherrytomater
Gratinerede rejer
35 min.