Forretter med gedeost opskrifter
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Bønnesalat med æbler
30 min.
Mørksej i filodej
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Økologisk gedeost med spearmint-olie
Chevre Chaud - salat med pære og gedeost
10 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Fivespice-krydret andesteg
Gedeostdip med mynte og citron
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Cannelloni med svampe og spinat
Siciliansk durumbrød
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Steaksalat med sursød dressing
Brød- og hvidløgssuppe
Cremet mandelsuppe
35 min.
To slags nøddesmør
Italienske kalveruller
25 min.
Laks med krebsesalat
Pastinakfritter med dip
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt