Forretter fisk opskrifter
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Mørksej i filodej
Fiskefrikadeller med løgkompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Mørksej i wok med soja og ingefær
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Hotte bønner med peanuts
Bagte radiser med mynte og feta
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Dampet torskefilet med ærtepuré
Fivespice-krydret andesteg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Spaghetti med muslinger og fennikel
Safranris med salat og muslinger
40 min.
Julesuppe med safran og muslinger
15 min.
Siciliansk durumbrød
Blinis med laksemousse
1 t