Forretter opskrifter
Avocado med rejer
15 min.
Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod
50 min.
Salat med pebermakrel
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Salat med hvedekerner og jomfruhummer
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Svensk sildesalat
20 min.
Rødbede- og æblesalat
Chili-ruller på spid
30 min.
Marinerede skinkespid med hvidløg og citron
1 t
Pandekager med laks
30 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
"Æbleflæsk" med tofu og frisk rosmarin
20 min.
Torsk med porrecreme
Stegt andebryst med peberrodsmayo
30 min.
Timianstegt sild med grønt og hjemmerørt dressing
Rejecocktail på naanbrød med frisk dild
20 min.
Jule-tapas
Gratinerede jomfruhummere med mandel og peberrod
Grøn Gazpacho
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Vegetar grillspyd
15 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg