Forretter opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Rejesalat på avocado
15 min.
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.
Stegt laks med spidskål og sød soyasovs
20 min.
Røget laks med brombær i fløde
20 min.
Svampe bruschetta med rygeost og rødløg
15 min.
Røget ørred med ristet rugbrød
15 min.
Wraps med rejer, avocado og forårsløg
Rørt laksetatar
20 min.
Sprøde ruller af kål med chiafrø og citron
10 min.
Torsk og rødbedepasta
30 min.
Nytårsforret
30 min.
Nytårsrejer i sesam soya og avocado
10 min.
Rejecocktail på naanbrød med frisk dild
20 min.
Varmrøget laks på rødkål, persille og klementiner
15 min.
Svampebruscetta
15 min.
Røget ørred med æggeblomme, radiser og to slags løg
10 min.
Røget ørred med røræg og purløg
15 min.