Forrette opskrifter
Kold svinemørbrad i skiver med tunpasta og rucolasalat
30 min.
Speltgaletter med ost, agurk og gojibær
Indbagt spicy kylling med melonsalat
50 min.
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Cremet snowcrab i sprød kurv
25 min.
Indisk Suppe & Blomkåls Samosas (Vita Damsø)
50 min.
Salat med sødekartoffel og artiskokhjerter af Julia Prokopenko
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Caesar Salat på den ægte måde
Andebryst med honning- og soja sauce
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Crabcake med ris og bønner
Sprøde kartoffelkugler fyldt med blommer
Bagte æg med artiskok og parmesan
10 min.
Asparges i cocotte
20 min.
Indbagt mozzarella
20 min.
Grissini med avocadodip og frugtspyd
1 t, 20 min.
Rødspættefilet med grøntsagsremolade
35 min.
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Marinerede asparges
15 min.