Estragon og kyllin opskrifter

Ølmarineret torsk
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Tournedos
30 min.
Laks i krydderlage
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Spinat-grønkålssuppe med blomkålssne og druer
30 min.
Frikassé med and, nye kartofler og asparges
30 min.
Kyllingepie med butterdejslåg
45 min.
Kylling á la bonne femme
1 t, 10 min.
Sennepskylling
50 min.
Bagte kartofler med dip, salat og fredagskylling
Tapas - 4x squash
25 min.
Grydestegt svinekam med estragonsauce
Mørbradbøffer m/lynstegt spidskål og bøgehatte
30 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Kalvetatar med calvados
Ris- og sellerifad med skinke
Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré
30 min.
Økologisk æggesalat
Stegt blæksprutte med chorizo og passionsfrugt
20 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Suppe med asier, estragon og chorizo
15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495