Ris- og sellerifad med skinke

Bag risene i ovnen med en håndfuld gode grøntsager og fløde. Så får du det lækreste tilbehør til salt skinkekød. 

Sådan gør du

  • 1 Skær selleri, courgette og løg i tern.
  • 2 Svits grøntsagerne i olie i en gryde, indtil sellerien begynder at få lidt farve.
  • 3 Kom risen i en ildfast form, og læg grøntsagerne over.
  • 4 Drys estragon på, og hæld til sidst vand og fløde over.
  • 5 Vend rundt i blandingen med en ske, og pak formen ind i alufolie.
  • 6 Stil formen midt i en 225 grader varm ovn.
  • 7 Bag i 30 minutter.
  • 8 Tag ud, og lad stå i 15 minutter, før du serverer den sammen med skinke og brød.
  • {{recipeDoneText}} Ris- og sellerifad med skinke

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier