Sennepskylling

Sådan gør du

  • 1 Del kyllingen i kvarter eller ottendedele.
  • 2 Gnid kyllingestykkerne med salt og peber og smør dem med sennep.
  • 3 Lad dem brune i smørret ved jævn varme, så senneppen ikke branker.
  • 4 Drys med salt, peber og hakket estragon.
  • 5 Pil løgene, skær dem i kvarter og kom dem i gryden sammen med vandet.
  • 6 Lad kyllingen simre 50-60 min. under låg, til den er mør og gennemstegt.
  • 7 Tag stykkerne op og hold dem varme, mens saucen laves.
  • 8 Pisk fløden i stegeskyen og kog den igennem, jævn evt. med lidt majsstivelse udrørt i koldt vand.
  • 9 Smag saucen til med salt og peber og evt. lidt mere sennep.
  • 10 Kogte ris og små gulerødder passer til.
  • {{recipeDoneText}} Sennepskylling

Opskriften er udviklet af