Druer i balsamico opskrifter

Fuldkornslasagne. Hertil tomatsalat
Gravad laks med kant
Lam Provencale
15 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Sild med tomat og chili
10 min.
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Kyllingelasagne med grøn salat
40 min.
Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat
Spinat-grønkålssuppe med blomkålssne og druer
30 min.
Helstegt kylling med kantareller, balsamico og græskar
Sprøde tortillas med krydret kylling
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Cote de boeuf med hvidløgssmør og bruchetta
45 min.
Grillet, marineret tun med soltørrede tomater og basilikum
30 min.
Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Mættende økologisk salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner
20 min.
Courgette-suppe med frugt
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Dessertris med druer og lime
1 t
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Næsten klassisk medisterpølse med trøfler, sønderjysk grønlangkål og sherryglaserede løg
7 t
Waldorfsalat med blåskimmelost
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495