Druer i balsamico opskrifter
Cæsarsalat med brødcroutoner
20 min.
Cote de boeuf med hvidløgssmør og bruchetta
45 min.
Oksetyndsteg med bagte jordskokker og svampe
1 t
Stegt andebryst med æble peberrodssauce og rødkålssalat
45 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Letrøget ribbenssteg på rodfrugter med grov kartoffelmos og æble-pærechutney
2 t
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Skinkemignon i sprød bacon med spidskål og hollandaise
2 t
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Courgette-suppe med frugt
Krydret bøf og bønnesalat med bacon
30 min.
Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter
Laksetærte med dild og feta
1 t, 40 min.
Daube på svinebov
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Mormors and
3 t
Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa
25 min.
Efterårsskank farseret med rodfrugter
3 t, 30 min.
Baconstegt laks med linser og blodgrape
Kylling med druer og bønner
Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré
30 min.
Pasta med kyllingeragout og svampe
Kålsalat, løg med honning og hakkebøffer