Camilla nør jensen opskrifter
Cordon bleu med comté
Risotto med stilton
Quinoasalat med salatost, fennikel & stegt agurk
Vegetarisk bouillabaisse
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Ovnstegt kylling med kartofler og aspargessalat
1 t, 10 min.
Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing
30 min.
Hapser
Varm øl og whisky-cocktail
Tartiflette
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Nem økologisk svampesuppe
Frikadeller af broccolistok
Grillet salat med perlespelt, halloumi & syrlig urtedressing
45 min.
Paneret torskerogn med dildmayo
Salat af blomkålsblade
Puré af knoldselleri
Små tapas med gedeost
Pasta e ceci
Mexistew
Halloumi med persillesovs & doven kartoffelmos
Tunwrap
Tortellinisalat med pesto